Túžite stráviť veľkonočné sviatky v kľude a pohode, bez zbytočných stresov? Prežite ich v oáze pokoja pri Jadranskom mori v slovinskom Portoroži a užite si komfort ubytovania v 4* hoteli Histrion alebo 5* hoteli Bernardin v tesnej blízkosti mora. Relaxovať môžete prechádzkami po promenádach popri mori, alebo vo vyhrievaných hotelových bazénoch s morskou vodou. V tomto období sú denné teploty okolo 15 – 20 st. C a tak, ak chcete stráviť príjemné a kľudné sviatky je Portorož naozaj dobrá voľba.

Prečo je Portorož ideálnym miestom na strávenie veľkonočných sviatkov?
  • Klima: Portorož má stredomorské podnebie s teplými letami a miernymi zimami. Veľkonočné sviatky sú zvyčajne slnečné a teplé, takže si môžete užiť pobyt vonku.
  • História a kultúra:  Môžete sa prejsť po pobreží, navštíviť neďaleké mestečko Piran či pompézny Portorož. Ak ste autom, určite ochutnajte skvelú kávu v talianskom Treste ( 20 min autom) a navštívte nádherný zámok Miramare. Takisto len na skok to máte do Chorvátska – veď Umag je od hotela vzdialený 20km
  • Kulinária: Portorož je známy svojou vynikajúcou kuchyňou. Môžete ochutnať tradičné slovinské jedlá alebo si vychutnať jedlo v jednej z mnohých reštaurácií.

Do Veľkej noci zostáva

Dni
Hodiny
Minúty
Sekundy